Sivuston käyttäminen merkitsee suostumusta evästetiedostojen käytölle, joista jotkut voivat olla tallennettu selaimen kansioon. Enemmän tietoa yksityisyyden suojasta ja eväste tiedostojen käytöstä on mahdollista saada sivustolta.


Teollisuusrakennus

Commerceconin päivittäisessä työssä käyttämät nykyaikaiset teknologiat sekä korkealaatuiset materiaalit takaavat sen, että jokainen toteuttamamme teollisuusrakennus on kestävä, korkealaatuinen ja samalla poikkeuksellisen tyylikäs ja toimiva kohde. Meidän avulla toteutetaan erilaisia tehtaita, korjaamoja, tuotantolaitoksia, työpajoja ja myös varastoja sekä erilaisia teknisiä kohteita. Noudatamme vaativimpia rakennus- ja käyttönormeja, takaamme turvallisen käytön ja myös tilauksen aikataulunmukaisen toteutuksen.


Jokainen toteuttamamme teollisuusrakennus rakennetaan yksityiskohtaisesti laadittujen suunnitelmien perusteella, jotka eivät täytä ainoastaan hyvän rakennustavan vaatimuksia vaan myös asiakkaan yksilöllisen vision. Myös sen vuoksi jokainen toteuttamamme kohde täyttää ihanteellisesti investoijiemme odotukset, varmistaa maksimaalisen käyttöpinta-alan ja on samalla erittäin käytännöllinen käyttää. Jos olette kiinnostuneita tarjouksestamme, kehotamme ottamaan yhteyttä konsultteihimme.


BEWA Piaski g. Kamieñsk • Pääurakointi
• Teräsrakenteiden toimitus ja asennus
• Seinä- ja katto vaippa toimitus ja asennus

Guardian Boles³awiec • Teräsrakenteiden asennus

Castorama Gniezno • Teräsrakenteiden toimitus ja asennus

Rajanylitys Do³hobyczów woj. Lubelskie • Teräsrakenteiden asennus

WRSRH Bronisze - Kauppakohteiden hall Bronisze • Seinä- ja katto vaippa toimitus ja asennus


Luettelo käynnissä oleviin ja valmistuneisiin EU-hankkeiden

Meillä on ollut
ilo työskennellä:


COMMERCECON Sp. z o.o. Sp.K. 95-050 Konstantynów £ódzki, ul. Inwestycyjna 5, tel.: +48 42 6321020, fax: +48 42 6321039; e-mail:
design by VENTI