Sivuston käyttäminen merkitsee suostumusta evästetiedostojen käytölle, joista jotkut voivat olla tallennettu selaimen kansioon. Enemmän tietoa yksityisyyden suojasta ja eväste tiedostojen käytöstä on mahdollista saada sivustolta.


Hallin teräsrakenne

Hallien kantavat päärakenteet ovat hitsatuista I-profiileista erilaisilla uumakorkeuksilla valmistettuja teräskehiä sekä teräskehiä ristikkokannattajilla. Nämä ratkaisut mahdollistavat teräsrakenteiden optimaalisen hyödyntämisen ja soveltamisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Rakenteen jäykkyys varmistetaan jäykisteillä.

Katon kantavan rakenteen muodostavat kylmämuovatut Z-orret tai myös ristikko-orret, jotka ovat tarkoitetut halleihin, joissa on suuri kehäväli.

Seinien välipalkkirakenne, nosto-ovien, ovien ja lastaussiltojen kehät on valmistettu kylmämuovatuista tai kuumavalssatuista profiileista.Luettelo käynnissä oleviin ja valmistuneisiin EU-hankkeiden

Meillä on ollut
ilo työskennellä:


COMMERCECON Sp. z o.o. Sp.K. 95-050 Konstantynów £ódzki, ul. Inwestycyjna 5, tel.: +48 42 6321020, fax: +48 42 6321039; e-mail:
design by VENTI